petua mencegah kanser : vitamin B17 penawar kanser

Diiklankan pada Aug 25, 2015 | Hits: 258
 
Rating: 0 ( 0 Votes)
Jenis Iklan:   Ditawarkan

Vitamin b17 penawar kanser.
Rawatan alternative kanser dari biji aprikot. 


Apakah Fungsi Vitamin B17?

Fungsi Vitamin B17 adalah untuk memusnahkan sel-sel kanser di dalam badan kita dan menyuburkan sel-sel yang bukan kanser (sel normal).

APA KATA PAKAR-PAKAR BIOKIMIA MENGENAI VITAMIN B17?


Dr Ernesto Contreras, Oasis of hope Hospital : Beliau telah berjaya merawat 100,000 lebih pesakit kanser menggunakan Vitamin B-17.
Menurut Dr Philip E . Binzel, Pakar Kanser, Ohio, Usa : “B17 bahan alam semulajadi yang terdapat di dalam pemakanan nitrilosides ini boleh memusnahkan sel-sel kanser serta menyuburkan sel-sel bukan kanser”
Dr . Micheal Tait, Fountain of Life Clinic, Gold Coast, Australia : “Kanser adalah penyakit metabolic. Terdapat bukti kukuh bahawa pengurangan Vitamin B-17 daripada makanan harian kita adalah penyebab utama seseorang mendapat kanser”.
Dr Dean Bur , Pakar Kanser dari Jerman yang mengkaji secara terperinci : “Dibawah mikroskop kami masukkan B17 keatas sel kanser, kami melihat bahawa sel-sel kanser itu mati dengan cepat sekali”.
Dr Kanematsu Suguira, Penyelidik Kanser terkenal di dunia : “B17 adalah ejen anti barah paling berkesan yang pernah diujinya”.
Dr Ernest Kreb Jr, Pakar Biochemist, Pengasas Vitamin B15 dan B17: “B17 adalah harapan utama dan terakhir ....

Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.


 

Iklan Berkaitan

Pembekal AYAM...

Sabah, Kota Kinabalu
REMPAH AYAM MADU (300g) sepeket

REMPAH AYAM MADU...

Selangor, Hulu Selangor

SOS CHAY KUEY TEOW...

Kelantan, Kota Bharu