BISNES MODAL KECIL MELALUI TELEFON BIMBIT

Diiklankan pada Mar 06, 2015 | Hits: 680
 
Rating: 0 ( 0 Votes)

 
Gold

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;
PENGGUNA2 HANDPHONE

Saya ingin memperkenalkan bisnes prepaid TuneTalk Tone Excel ini jika anda belum pernah mendengarnya atau pun kalau dah tahu, buat-buat tak tahu jerrr...

Peluang mudah dengan Simkad/Prepaid Tone Excel
Peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...
dan menariknya,modal cuma RM90...memang boleh disertai.....

Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..
yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..
anda dapat apa? Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..

KELEBIHAN2 :--

a. Topup minima RM50 setiap bulan, kita akan mendapat perlindungan insuran kemalangan sebanyak RM100,000.00

b. Setiap kali kita topup, kita akan diberikan point dan point2 tersebut boleh dikumpulkan
dan ditukar dengan tiket kapal terbang Air Asia dan juga boleh ditukarkan dengan handphone.Point takkan Expired.

c. Jika anda mempromosikan dan mendapatkan orang lain seperti ahli keluarga sendiri atau rakan2 menjadi pengguna ToneExcel ini,
anda akan diberi komisyen dalam bentuk duit/cash, setiap kali mereka topup atau menambahkan kredit.

Sekarang boleh pilih..nak tunggu jadi orang ke sejuta atau anda nak join sekarang dan mula jana pendapatan tanpa had di Toneexcel..
keputusan di tangan anda..jika anda mahu jom daftar sekarang..anda tak akan menyesal..

DAN BANYAK LAGI KELEBIHAN-KELEBIHAN LAIN,

 KEKUATAN PROGRAM
-ANDA BOLEH KEKALKAN NOMBOR TELEFON LAMA ANDA.
-TAK PERLU MENJUAL PRODUK
-KOMISYEN DIBAYAR 3X SEBULAN(11hb, 21hb, 31hb)
-HANYA PERLU TOP UP MINIMA RM20/SEBULAN
-Anda DILINDUNGI SEPENUHNYA oleh Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia. (LPKPM)

Jangan Lepaskan Peluang Ini !!

*TERBUKA KEPADA WARGANEGARA DAN BUKAN WARGANEGARA YANG MEMILIKI PASSPORT.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT, LAYARI WEBSITE ---> http://adf.ly/toXDw
ATAU http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=267618
AT AU CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM
017 2244677 - NAZRI

Peluang mudah dengan Simkad/Prepaid Tone Excel
Peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...
dan
menariknya,modal cuma RM90...memang boleh disertai..... - See more at:
http://www.jomhebah.com/detail.php?id=83#sthash.JQLXPEh 9.dpuf

Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.