PENGETAHUAN AM!!!

Diiklankan pada Jul 27, 2016 | Hits: 73
 
Rating: 0 ( 0 Votes)

Nak inform dengan anda
diluar sana...jika anda pernah cuba membuat pinjaman di bank tetapi tidak lulus
dan anda telah disenarai hitam..atau anda ada CTOS / CCRIS.. 




Jangan berputus asa jika ingin mencari sumber
kewangan bagi memenuhi keperluan semasa..kami di Syarikat Pinjaman Wang
Berlesen sedia memberi pinjaman kepada mereka yang benar-benar memerlukan
wang.. 


< br>
Kebanyakkan anda diluar sana akan salah faham
dengan polisi syarikat seperti kami...kami ini MONEY LENDER DI BAWAH K.P.K.T
bukan BANK akn tetapi tuan/puan..jadi janganlah bandingkan kami dengan BANK…





SYARIKAT KAMI LEBIH KURANG  polisi DAN ciri-ciri BANK .Bayaran pun sebulan
sekali sahaja..bukan seminggu sekali,,,kami pun takde lah nak pergi ke rumah
tuan/puan macam yang di gembar-gemburkan...bukan semua MONEY LENDER tu macam
AH-LONG... 


< br>
Jadi fikir-fikir kan lah....kami sekadar
berkongsi maklumat..ramai pelanggan yang datang dengan kami berpuas hati dan
faham dengan polisi kami.... 


< br>
KALAU anda ingin mencuba apply loan dengan kami
: 


< span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">*3 bulan bank statement 


< span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">*3 bulan slip gaji terbaru 

< span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">*penyata KWSP 
2 tahun 

< span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">*surat pengesahan kerja (JIKA ADA) 

< span style="background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">*bil air@api 

< br>
Jika anda ada BERMINAT utk MENCUBA APPLY LOAN
..boleh lah call/msg/wssp kami di talian :- 


< br>
OFFICE       &n bsp;         &n bsp; : 03-7845 9199

CALL/SMS/WSSP :  013-260 3993 @
018-203 3987

ALAMAT       &nb sp;       : NO 25-1 (TINGKAT
1), JALAN DINAR G U3/G,

        &nb sp;         &nb sp;                TAMAN SUBANG PERDANA, SEKSYEN U3,

                                       40150
SHAH ALAM, SELANGOR.



EMAIL       &nb sp;         &nb sp; : ke2subang@yahoo.com



 



SITI

Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.


 

Iklan Berkaitan