adstrooper.com

Diiklankan pada Jun 25, 2017 | Hits: 38
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


pendapatan Disclamer


1. Ini bukan satu "skim cepat kaya" atau "Program Pelaburan" atau "Program Matrix" atau "Program MLM", tetapi semata-mata satu platform pengiklanan di mana ahli membeli trafik untuk mempromosikan produk mereka.

 

2. Anda membeli perkhidmatan dari AdsTrooper dan tidak ada jaminan pendapatan saham dan wang yang dibelanjakan untuk semua pembelian tidak boleh dikembalikan.

3. Anda tidak boleh mempromosikan apa-apa produk haram atau tapak perjudian laman web (contohnya), laman web lucah, mana-mana bahan-bahan haram dan lain-lain Sesiapa yang didapati tidak mematuhi peraturan, akaun mereka akan disekat serta-merta dan tidak ada wang akan dibayar balik.

 

4. Semua produk dan perkhidmatan daripada TheAdsTeam adalah untuk tujuan pengiklanan sahaja dan apa sahaja pendapatan yang dijana daripada jualan produk akan digunakan untuk berkongsi dengan ahli-ahli.

 

5. Sila dapatkan nasihat daripada profesional yang berkelayakan dan menyemak dengan akauntan anda, peguam atau penasihat profesional, sebelum membeli perkhidmatan kami jika anda tidak pasti mana-mana terma dan syarat.

 

6. Ahli bertanggungjawab untuk membuat keputusan mereka sendiri sebelum membeli produk, perkhidmatan daripada laman web kami dan dinasihatkan untuk melakukan usaha yang wajar mereka sendiri apabila ia datang untuk membuat keputusan perniagaan dan semua maklumat, produk dan perkhidmatan yang disediakan harus bebas disahkan oleh profesional yang berkelayakan anda sendiri. Kami maklumat, produk dan perkhidmatan di laman web ini harus dipertimbangkan dengan teliti dan dinilai, sebelum mencapai keputusan perniagaan, sama ada untuk bergantung kepada mereka atau tidak. Semua pendedahan dan penafian dibuat di sini atau di laman web kami, sama berkaitan dengan mana-mana tawaran, hadiah, atau insentif, yang boleh dibuat oleh laman web kami.

 

7. Potensi pendapatan bergantung sepenuhnya kepada orang yang menggunakan sistem kami, idea-idea dan teknik. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh hasil yang sama seperti kami atau orang lain, sebenarnya tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil sama sekali.

 

8. Tahap kejayaan anda akan bergantung kepada masa yang anda luangkan untuk memasarkan program kami, dengan menggunakan tetapi tidak terhad kepada, idea dan teknik yang digariskan, anda

pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran dan sumber peribadi.

 

9. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza menurut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin tahap kejayaan atau pendapatan anda dan baik tidak bertanggungjawab ke atas apa-apa tindakan atau kekurangan tindakan anda.

 

10. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa mereka tidak berkaitan dengan sebarang fakta sejarah atau semasa. mereka menggunakan perkataan seperti "menjangkakan," "anggaran," "jangkakan," "dijangka," "berhasrat," "merancang," "percaya," dan kata-kata lain dan syarat-syarat maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan pendapatan berpotensi atau prestasi kewangan masa hadapan.

 

 

.
Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.