SISTEM PASS UP

Diiklankan pada Jul 29, 2017 | Hits: 41
 
Rating: 0 ( 0 Votes)

SISTEM PASS UP 

Pantas dan Lumayan! 

Sistem otomatik ‘Auto Network’ ini memerlukan anda menaja 
4 tajaan baru sahaja.

Dalam sistem Pass Up ni tajaan VIP ke-2 dan ke-4 akan di berikan kepada Penaja anda. Tajaan VIP pertama, ke-3, ke-5 dan seterusnya semua anda yang dapat. Bonus tajaan kedua dan keempat juga akan diberikan kepada Penaja sebagai Bonus Pass up. Pasti ada yang berkata macam ni rugilah sebab dah penat-penat cari prospek akhirnya tajaan VIP dan bonus menaja Penaja atas yang dapat.

Jangan mudah rasa kecewa dan lemah semangat sebab perkara yang sama akan berlaku pada semua tajaan-tajaan dibawah anda. Mereka juga akan PASS UP tajaan ke-2 dan ke-4 mereka kepada anda termasuk bonus tajaan untuk tajaan ke-2 dan ke-4 mereka tu. Jadi anda cuma hilang  2 tajaan VIP termasuk bonus sahaja tapi anda akan dapat ahli VIP dan bonus tajaan PASS UP lebih ramai lagi dan ianya berterusan hingga infiniti. Inilah kelebihan sistem Pass up yang ramai orang tak nampak. Kerja sekali tapi dapat tajaan PERCUMA dan bonus tajaan pass up sampai bila-bila selagi tajaan bawah kita bergerak.

Berapa pula bonus jika berjaya menaja? Jika berjaya menaja ahli berbayar atau yang Upgrade VIP penaja akan dibayar bonus menaja RM10 setiap tajaan VIP. Inilah peluang terbaik pada mereka yg belum cukup modal untuk menyertai Toneexcel, buat penajaan di ToneXpress.com kumpul modal baru dapatkan simkad Toneexcel. 

Sekarang mari kita kira potensi pendapatan jika setiap orang hanya mampu menaja 4 orang SAHAJA di ToneXpress.com.

Cuba kita fahami dengan cara mudah bagaimana 4 orang mampu menjana pendapatan lumayan kepada anda melalui sistem "PASS UP". 

Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.