SYAMPOO NONI BLACK HAIR MAGIC

Diiklankan pada Sep 02, 2017 | Hits: 20
 
Rating: 0 ( 0 Votes)

Shampoo Ajaib Rawatan Rambut Hitam NONI BLACK HAIR MAGIC..

NONI BLACK HAIR MAGIC mengandungi herba berkhasiat seperti Buah Noni ( Mengkudu), Ginseng asli, Ganoderma Lucidum yang memberikan nutrisi pada rambut dan kesihatan rambut yang maksimum. Dengan kombinasi pelbagai khasiat buah-buahan, amino acid, ZPT, collagen dan lain-lain.

NONI BLACK HAIR MAGIC sangat berkesan untuk memulihkan rambut anda agar menjadi hitam berkilat. Ia juga dapat mengatasi masalah kelemumur, gatal kulit kepala, memberi kekuatan kepada akar rambut agar dapat mengatasi masalah keguguran rambut.

NONI BLACK HAIR MAGIC adalah selamat dan sihat. Formula saintifik tanpa bahan kimia tidak akan merosakkan rambut serta mengekalkan rambut agar hitam dan sihat.

NONI BLACK HAIR MAGIC ini sangat baik untuk anda yang mengalami masalah uban. Hanya dengan cucian selama 7-10 minit, rambut akan terus hitam.

INSYAALLAH, dengan penggunaan berterusan sebanyak 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin yang akan menumbuhkan rambut baru yang hitam. Terbukti 6 kali lebih baik daripada produk hitam rambut di pasaran. 

HARGA PROMOSI!!! 
1 KOTAK 20 PEKET RM70
(Termasuk wangpos) 

WHATSAPP 01121437696 
http://kedaiadamdanhawa.blogspot .my

Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.


 

Iklan Berkaitan

Tabita Skin Care

Tabita Skin Care

Selangor
Kencing Manis dan Testimoni BIO FACTOR 9

Kencing Manis dan...

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur