bateri kereta/kering-basah/kl-selangor

Diiklankan pada Jan 18, 2014 | Hits: 1041
 
Rating: 0 ( 0 Votes)
Make:   baru
Model:   ns60,ns40,din55,55d,ns70,din66,din88,n70zl

salam 1 malaysia,asallamualikum kepada semua rakan2 FB,bagi yang meminati bateri kereta basah (wet), CENTURY HYBRID adalah pilihan yang tepat,berkualiti dari bateri basah berjenama lain.

jika anda menghadapi masalah bateri kereta"kong"(breakdown) x kira di mana location kl-selangor. kami akan 'cuba' membantu anda untuk mendapatkan bantuan atau simpan no telefon yang tertera di bawah,search ke GOOGLE/facebook=bateri/battery kereta murah 1 malaysia. sms/call-017-240-8779(jai) bateri kereta yang berjenama terkenal di malaysia,warannty 1th,ori 100%. CENTURY MARATONER,BOSH SILVER,GP ATLAS,DEAWOO,YAMASAKI(KERING/BASAH) penghantaran,pemasangan"PERCUMA"cheking altanator,kidmat nasihat semua"PERCUMA".tiada kos tersembunyi di kenakan.harga termasuk 'trade in bateri' lama.

service area:kuala lumpur(all),klia/lcct airport,highway klia,putrajaya,cyberjaya,bangi,kajang,sri kembangan,serdang,hospital serdang,kinnara,bkt jalil,nilam puri,putra perdana,putra height,saujana putra,bandar bkt puchong,taman mas,putra prima,puchong(all),sunway piramid,kelana jaya,u.s.j,shah alam sek1-33(all),alam megah,alam impiana,hospital klang,klang town,bkt tinggi,tmn botanik,jalan kebun,sg udang,sentosa,andalas,klang(all) dan kawasan sewaktu denganya.tempat yang x di nyatakan pun kami sampai......

Hantar komen

Sila log masuk untuk membolehkan anda menghantar komen.