Perincikan Hasil Carian

Foto ·  Senarai

Khidmat Penjagaan Bayi & Kanak-kanak (Private Babysitter)

Selangor, Petaling
Diiklankan pada Sep 16, 2017 kepada Pengasuh Anak

* Sibuk bekerja??* Outstation??* Nak bercuti & taknak diganggu anak?? Waktu Penjagaan : * Isnin-Jumaat * Sabtu @ Ahad * Bila-bila diperlukan Saya menyediakan khidmat penjagaan dirumah...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

KHIDMAT MENGASUH BAYI DAN KANAK-KANAK di ALOR SETAR, KEDAH

Kedah, Alor Setar
Diiklankan pada Aug 09, 2017 kepada Pengasuh Anak

Saya Norshidah, menawarkan perkhidmatan mengasuh bayi dan kanak-kanak dirumah . *Berpengalaman menguruskan bayi dan kanak-kanak seawal umur dari 3 bulan hingga 12 tahun. *Area: Alor Setar Selatan...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mencari Pengasuh datang dirumah ,

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Diiklankan pada Aug 08, 2017 kepada Pengasuh Anak

Assalamualaikum dan hi .  Saya sedang mencari pengasuh yang sudi datang kerumah untuk menjaga bayi berusia 8 bulan  di area keramat, kuala lumpur. Bayaran akn dibayar sebanyak RM 700...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mencari Anak Asuhan

Selangor
Diiklankan pada Jul 21, 2017 kepada Pengasuh Anak

Assalamualaikum saya menyediakan KHIDMAT 💥Mengasuh bayi & kanak2 💥Transit 💥Mengaji dan belajar tajwid ( dirumah kami / dirumah anda) 💥kelas tuisyen sub math upsr...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mencari Kanak-Kanak Transit untuk Dijaga Dirumah (Skudai, Johor Bahru)

Johor, Johor Bahru
Diiklankan pada Jul 13, 2017 kepada Pengasuh Anak

As salam..saya menyediakan perkhidmatan menjaga kanak-kanak dirumah dari umur 5 hingga 12 tahun.Menyediakan perkhidmatan transit dan penjagaan di Taman Universiti, Skudai, Johor bahru. Saya...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pengasuh kanak kanak - muar, johor

Johor
Diiklankan pada Jun 03, 2017 kepada Pengasuh Anak

Assalamualaikum, jika anda memerlukan pengasuh anak-anak, sila hubungi saya. Kawasan jalan t temenggung ahmad, muar johor. Asuhan anak2 dirumah saya sahaja.

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pengasuh kanak-kanak dan transit

Selangor, Petaling
Diiklankan pada May 23, 2017 kepada Pengasuh Anak

Mencari pengasuh untuk anak-anak anda? Saya menyediakan khidmat menjaga dan mengasuh kanak-kanak dan transit dirumah saya di Petaling Jaya (seksyen 20) Hari:  Isnin - Jumaat...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Jana Pendapatan Sambil Berjimat

Diiklankan pada Apr 11, 2017 kepada Bekerja Dari Rumah

Jana pendapatan tambahan, sambil anda berjimat. Mahu kah anda saya tunjukkan satu usaha untuk menjana pendapatan tambahan, sambil anda berjimat? Jangan salah faham. Anda masih...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

MENGASUH KANAK-KANAK DIRUMAH.

Kedah, Sungai Petani
Diiklankan pada Mar 18, 2017 kepada Pengasuh Anak

Saya menawarkan perkhidmatan mengasuh kanak-kanak dirumah . *Berpengalaman menguruskan kanak-kanak berumur   1 tahun-12 tahun *Area:Sungai Petani(Sungai Layar)  *Transit : Rm180.00...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pengasuh bayi diperlukan untuk mengasuh di rumah

Diiklankan pada Mar 13, 2017 kepada Pengasuh Anak

Mencari pengasuh bayi yang boleh tinggal dirumah saya di Bandar teknologi kajang, Kajang.Berminat?sila pm saya di 0126774373.tq

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

MENCARI PEMBANTU HARIAN

Wilayah Persekutuan, Putrajaya
Diiklankan pada Jun 11, 2016 kepada Pengasuh Anak

Salam. Saya perlukan pembantu harian untuk menjaga anak saya yang berumur 2 bulan dirumah dari pukul 8 pagi-6 petang. Lokasi di putrajaya. Makan minum disediakan. Permulaan gaji rm700. Hubungi...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

MENCARI PEMBANTU HARIAN

Wilayah Persekutuan, Putrajaya
Diiklankan pada Jun 11, 2016 kepada Bekerja Di Rumah

Salam. Saya perlukan pembantu harian untuk menjaga anak saya yang berumur 2 bulan dirumah dari pukul 8 pagi-6 petang. Lokasi di putrajaya. Makan minum disediakan. Permulaan gaji rm700. Hubungi...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pengasuh kanak

Johor
Diiklankan pada Apr 23, 2016 kepada Pengasuh Anak

Salam, Saya Lin Dari johor, Larkin. Kepada parents yg sedang mencari pengasuh boleh hubungi saya call/ wattssup ke 014 668 3816. Insyallah seperti kereteria dibawah:  Penyayang /...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Khidmat Mengasuh/Menjaga Kanak-kanak

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Diiklankan pada Apr 06, 2016 kepada Pengasuh Anak

Salam.... Saya surirumahtangga sepenuh masa, tinggal di Ukay Perdana, Ampang Selangor, bersedia menjaga kanak-kanak bawah 5tahun dirumah saya. Ibubapa yg berminat/mempercayai saya untuk menjaga...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

mencari peluang bekerja dirumah

Selangor, Klang
Diiklankan pada Nov 06, 2015 kepada Bekerja Dari Rumah

kepada sesiapa yg ada kekosongan kerja seperti packing barang2,menggubah bunga plastik@ ape saja, harap hubungi saya @  qaisara026cute@gmail.com.. tq

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

MENGASUH DAN MENERIMA BAYI KANAK DAN TRANSIT DI TASKA DAN DIRUMAH

Johor, Johor Bahru
Diiklankan pada Oct 19, 2015 kepada Pengasuh Anak

1.Kami TASKA NUR TITIAN KASIH bertempat no.32 jalan bacang 11 pasir gudang johor menerima kemasukan bayi dan kanak2 serta transit pada bila2 masa....Pendaftran dibuka sekarang...berbagai2 aktiviti...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mengasuh bayi secara mingguan di JB

Johor, Johor Bahru
Diiklankan pada Oct 18, 2015 kepada Pengasuh Anak

Mencari bayi (2 bulan - 2 tahun) untuk diasuh (babysit) secara mingguan dirumah pengasuh. Bayi akan tinggal bersama pengasuh dan diambil oleh ibu bapa pada hujung minggu (Sabtu & Ahad).

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mencari pengasuh untuk anak anda @ transit ke sekolah?? huhungi saya

Negeri Sembilan, Rembau
Diiklankan pada Oct 09, 2015 kepada Pengasuh Anak

Saya bekas HR Manager dan suami saya seorang Accountant dan kini beliau sedang menyambung pelajaran ke peringkat Master.Buat masa ini saya tidak bekerja dan menjaga anak dirumah .Sekiranya anda...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Tuan/Puan berminat Kerja sabilan dirumah tak?

Diiklankan pada Sep 13, 2015 kepada Perniagaan

Ada sape2 berminat nak buat kerja amal sambilan di rumah tak?? sambil buat amal pon bole dapat duit. Daftar percuma je..tak perlu cari org.. tengok org dah berebut2 masuk bawah kite.. Sy...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

mencari pengasuh anak ukay perdana

Selangor
Diiklankan pada Aug 26, 2015 kepada Pengasuh Anak

salam, saya mencari pengasuh anak berusia 2 tahun pada hari sabtu sahaja! RM5/Jam.. mengasuh dirumah saya. Waktu : 7.30-6pm (sabtu sahaja setiap minggu) Jika berminat sila WA...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

PENGASUH KANAK-KANAK DITAMAN SRI KUCHING JALAN KUCHING

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Diiklankan pada Aug 10, 2015 kepada Pengasuh Anak

Assalamualaikum,  Saya menyediakan perkhidmatan mengasuh kanak-kanak dirumah saya seperti berikut : Lokasi : Taman Sri Kuching, Jalan Kuching Kuala Lumpur usia Kanak-kanak : satu...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

mencari pengasuh anak umur 6 & 7 tahun

Johor
Diiklankan pada Aug 10, 2015 kepada Pengasuh Anak

Mencari pengasuh kanak2 berumur 6 & 7 tahun dan boleh bekerja dirumah saya. area bandar baru kangkar pulai kerja 5 hari kalau suami tak kerja tak payah datang. boleh hubungi saya 012-7400...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

pengasuh diperlukan

Selangor
Diiklankan pada Jul 15, 2015 kepada Pengasuh Anak

mencari pengasuh area pangsapuri seri indah,lestari perdana...menjga bayi 2bln keatas dan 2tahun...boleh menjaga dirumah ,bekerja shif tmasuk mlm..byrn rm600.start kerja jan 2016.berminat sila...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

JUAL GADGET,SMARTPHONE DAN HANDPHONE BLACK MARKET ORIGINAL SPECIAL

Wilayah Persekutuan, Putrajaya
Diiklankan pada Jul 02, 2015 kepada Gajet

Selamat datang, Pengunjung yang baik, silahkan lihat barang jualan kami. Belanja di toko kami aman dan nyaman. Tidak perlu keluar rumah, barang sampai dirumah . satu-satu nya grosir handphone...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

electric grill plate

Diiklankan pada Jun 15, 2015 kepada Terpakai Untuk Dijual

peralatan electric grill plate untuk dijual. masih dalam keadaan baik. sesuai untuk buat BBQ dirumah sendiri.

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

mencari pengasuh anak dirumah Kuala terengganu

Terengganu
Diiklankan pada Apr 28, 2015 kepada Pengasuh Anak

Sy mncari pengasuh ank dirumah   Msti jujur amanah suka kanak2 ckp solat Gaji rm 400  Kerja ahad-khamis  7.20-2.00 kecuali selasa 4.30 Ada transport  Perempuan...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pengasuh bayi dan kanak-kanak/taska di rumah

Melaka
Diiklankan pada Apr 03, 2015 kepada Pengasuh Anak

salam sejahtera.di sini saya ada sedia kan khidmat pengasuhan kanan-kanak dan bayi /taska dirumah .kepada sesiapa yang berminat untuk menghantar anak-anak boleh lah hubungi kami : 010-2470092...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

menerima tempahan menjahit langsir dan cushion. area kota kemuning

Diiklankan pada Mar 25, 2015 kepada Hiasan Rumah & Taman

Saya menjahit langsir,roman blind,cushion,table runner,alas kerusi dan lain2. saya menjahit dirumah tinggal area kota kemuning sek 30.. sebelum ni saya pernah berkerja di butik hiasan dalaman di...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Spot Cleaner Alat pembersih jerawat dan komedo Call 081318031115

Selangor, Sabak Bernam
Diiklankan pada Jan 17, 2015 kepada Kesihatan & Kecantikan

CALL 081318031115, PIN BB 2A53E2BB atau kunjungi website kami di www.bundakecantikan.com SPOT CLEANER Facial Pore Cleanser Cleaner Blackhead Acne Remover!!!! Wajah bersih dan cantik dalam...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mengasuh bayi dan kanak2 dirumah.

Johor, Johor Bahru
Diiklankan pada Jan 08, 2015 kepada Pengasuh Anak

As'salam... Saya ada menyediakan khidmat mengasuh bayi dan kanak2 dirumah .Saya merupakan suri rumah dan mempunyai anak perempuan umur 8 thn.Lokasi sekitar Taman tampoi...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 


Email alert untuk:

Cari keyword "dirumah"

Terima email alert apabila penyenaraian baru untuk carian ini diperolehi.
Hantar email alert    kepada