Perincikan Hasil Carian

Foto ·  Senarai

Perkhidmatan Pengasuh di Jalan Klang Lama

Wilayah Persekutuan
Diiklankan pada Apr 28, 2016 kepada Pengasuh Anak

saya menyediakan khidmat pengasuh di rumah saya sahaja. Ada pengalaman menjaga bayi dari kecik (2 bulan). Telefon dulu untuk berbincang dan bertanya. Rumah di Jalan Klang Lama, Kuala...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Anda mencari pengasuh kanak2?..

Selangor, Klang
Diiklankan pada Sep 21, 2015 kepada Pengasuh Anak

Assalamulaikum saya pengasuh meru klang ..sila hubungi saya di talian 017-3768693..jaga isnin sampai jumaat je..sabtu ahad n cuti umum cuti..start jaga 1.10 sila hubungi saya terima kasih..

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

BISNES MODAL KECIL MELALUI TELEFON BIMBIT

Diiklankan pada Mar 06, 2015 kepada Bekerja Dari Rumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera; PENGGUNA2 HANDPHONE saya ingin memperkenalkan bisnes prepaid TuneTalk Tone Excel ini jika anda belum pernah mendengarnya atau pun kalau dah tahu, buat-buat...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Rebate Untuk Anda

Diiklankan pada Feb 17, 2015 kepada Telefon Bimbit

saya cuma ingin berkongsi peluang ini bersama anda.  Rebut lah peluang potensi  menjana pendapatan dari rumah  ini, dan  dapatkan rebat ( rebate ) anda ....

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Mencari pengasuh anak harian untuk datang ke rumah area shah alam

Selangor
Diiklankan pada Jan 23, 2015 kepada Pengasuh Anak

saya memerlukan pengasuh anak (15 bulan) harian (8 pagi ke 6ptg) yang boleh datang ke rumah saya di area shah alam (seksyen 9). Boleh mula pada awal Feb 2015 dan gaji RM700. msg/whatspp:...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

PELABURAN ZENITH GOLDS

Diiklankan pada Jan 03, 2015 kepada Kewangan

ZENITH GOLD INTERNATIONAL  / 1-855-443-3972 / support@zenithgolds.com PELABURAN KOMPAUNDING (Bertaraf Global) YANG MENGUNTUNGKAN DALAM 400 HARI. Kepada yang Beranggapan Zenith Golds ni "SKIM...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Sabun Jasmin 7 Serendah RM22 sebotol. Ejen Dicari!!!!

Diiklankan pada Nov 03, 2014 kepada Perniagaan

Salam 1 Malaysia.. Dikala kita dirunsing dengan kenaikan minyak, terdapat cara untuk berjimat...                    ~ Jasmin 7 ~...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Premium Beautiful Korset (Kini Boleh Bayar Ansuran)

Selangor, Petaling
Diiklankan pada Aug 08, 2014 kepada Kesihatan & Kecantikan

Assalamuaikum warga 24jam Iklan, saya ada menawarkan kemudahan bayaran secara ansuran untuk korset Premium Beautiful. Korset 3pcs (Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle) Bayaran RM200...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

BABIES BLINK PINKISH

Diiklankan pada May 21, 2014 kepada Kesihatan & Kecantikan

BABIES BLINK SKINCARE . READY STOCK! RM60 FREE POS SEM/SS ADD RM5 . Alhamdulillah.. set babies blink semakin dikenali ramai dan semakin laris!!!!! terima kasih mane yg order dengan saye ....

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Gandakan wang sehingga 500% tanpa buat apa-apa!

Diiklankan pada Apr 01, 2014 kepada Kewangan

Salam sejahtera dan salam 1 malaysia * Terpedaya dengan skim cepat kaya dan seumpamanya? * Perniagaan MLM dan jualan langsung tidak berjaya? * Sibuk dan tiada masa untuk mencari pendapatan...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Jana DUIT tanpa modal.Agen Affliates diperlukan!!

Diiklankan pada Jan 08, 2014 kepada Bekerja Dari Rumah

Tiada tipu muslihat. Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member....

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

PENGAJIAN ISLAM & BHS ARAB SECARA HUJUNG MINGGU(PJJ)

Selangor
Diiklankan pada Dec 21, 2013 kepada Lain-lain Perkhidmatan

Assalamualaikum wbt. Kolej Pengajian Tinggi Islam Al Insaniah (KPTI) Caw.Kelana Jaya Menawarkan Diploma Pengajian Islam & Bhs Arab Secara Hujung Minggu ~Terbuka Kepada...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

Memerluka Pengasuh area Taman Bukit Dahlia, PG Segera

Johor
Diiklankan pada May 31, 2016 kepada Pengasuh Anak

Aslkm, Sesiapa sudi menolong saya  untuk menjaga Bayi saya berumur 9 bulan. saya memerlukan dgn kadar segera kerana baru berpindah di sini (Taman Bukit dahlia). Anak...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Silver
 

013-6807236 Loan Negeri Sembilan , Seremban, Port Dickson , Melaka,Senawang,Selangor Dan KL ......

Negeri Sembilan
Diiklankan pada Aug 17, 2017 kepada Kewangan

Assalamualikum &  selamat  pagi  🤗  , pagi pagi lagi anda dah kusut kepala mana nak cari duit perbelanjaan tak cukup ? jangan risau saya boleh bantu anda ....

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

013-6807236 Loan Negeri Sembilan , Seremban, Port Dickson , Melaka,Senawang,Selangor Dan KL ......

Negeri Sembilan
Diiklankan pada Aug 15, 2017 kepada Kewangan

Assalamualaikum & selamat pagi 🤗 , pagi pagi lagi anda dah kusut kepala mana nak cari duit perbelanjaan tak cukup ? jangan risau saya boleh bantu anda . hubungi saya segera PM...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

013-6807236 Loan Negeri Sembilan , Seremban, Port Dickson , Melaka,Senawang,Selangor Dan KL ......

Negeri Sembilan
Diiklankan pada Aug 14, 2017 kepada Kewangan

Menghadapi masalah kewangan? Mencari penyelesaian yang mudah dan  selamat ? 💰  Jangan risau, Syarikat kami menyediakan pinjaman peribadi yang mudah lagi selamat 💰...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Saya babysitter

Pulau Pinang
Diiklankan pada Aug 14, 2017 kepada Pengasuh Anak

Assalamualaikum wbt.. Sy babysitter area juru/taman seri delima bukit mertajam pulau pinang..(apartment delima impian/delima emas/delima intan)yg berdekatan dgn hiway tol juru,taman...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

PINJAMAN TANPA PENJAMIN/CAGARAN !!! SANGAT SESUAI KEPADA ANDA YANG MEMPUNYAI MASALAH DENGAN NAMA!!!

Diiklankan pada Aug 11, 2017 kepada Kewangan

ANDA DISENARAIHITAMKAN ??? ADA CTOSS??? ADA CCRISS??? JOM !!! OPERASI MEMBERSIHKAN NAMA ANDA DARI 'SAHABAT2' ITU !!!   PINJAMAN PERIBADI DARI SYARIKAT PINJAMAN WANG...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Personal Loan SDN BHD Putatan, Kota Kinabalu, call/whatsapp 010-2074554 Esther

Sabah
Diiklankan pada Aug 10, 2017 kepada Kewangan

Pinjaman Peribadi SDN BHD, syarikat kami berlesen & bawah undang-undang Malaysia, memang selamat untuk membuat loan dengan kami.. jangan risau..:) Terbuka untuk semua pekerja & gaji...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

KHIDMAT MENGASUH BAYI DAN KANAK-KANAK di ALOR SETAR, KEDAH

Kedah, Alor Setar
Diiklankan pada Aug 09, 2017 kepada Pengasuh Anak

saya Norshidah, menawarkan perkhidmatan mengasuh bayi dan kanak-kanak dirumah. *Berpengalaman menguruskan bayi dan kanak-kanak seawal umur dari 3 bulan hingga 12 tahun. *Area: Alor Setar Selatan...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

013-6807236 Loan Negeri Sembilan , Seremban, Port Dickson , Melaka,Senawang,Selangor Dan KL ......

Negeri Sembilan
Diiklankan pada Aug 09, 2017 kepada Kewangan

Menghadapi masalah kewangan? Mencari penyelesaian yang mudah dan selamat? 💰 Jangan risau, Syarikat kami menyediakan pinjaman peribadi yang mudah lagi selamat 💰...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

PENGASUH BAYI DIPERLUKAN

Perak
Diiklankan pada Aug 08, 2017 kepada Pengasuh Anak

saya sedang mencari pengasuh bayi (11 bulan) yang boleh datang ke klinik di kawasan Meru, Ipoh.  Boleh hubungi saya di : 0132844425 ( elia)

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Mencari Pengasuh datang dirumah ,

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Diiklankan pada Aug 08, 2017 kepada Pengasuh Anak

Assalamualaikum dan hi .  saya sedang mencari pengasuh yang sudi datang kerumah untuk menjaga bayi berusia 8 bulan  di area keramat, kuala lumpur. Bayaran akn dibayar sebanyak RM 700...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

INGINKAN PINJAMAN PERIBADI???

Diiklankan pada Aug 07, 2017 kepada Kewangan

Sape2 yang nak buat 'Personal Loan ' tu boleh berurusan dengan saya .. i'Allah, saya akan bantu anda.. Pinjaman ini dalam jangka masa pendek & panjang (bergantung pd...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Saya babysister

Pulau Pinang, Barat Daya Pulau Pinang
Diiklankan pada Aug 05, 2017 kepada Pengasuh Anak

Assalammualaikum  saya babysister area bukit jambul Pada ibu bapa yang sedang mencari area tersebut boleh hubungi saya syikin 0149637525 Terima kasih

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

SELAMAT TENGAHHARI !!! PINJAMAN PERIBADI !!!

Diiklankan pada Aug 05, 2017 kepada Kewangan

Hai abang akak sedang mencari tempat pinjaman wang (confused)  😥 ?? Tapi takut tertipu dengan ahlong ??  😨   😨 Tiada bayaran deposit  ☝...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

ANDA ADA MASALAH KEWANGAN ? JANGAN RISAU SAYA BOLEH BANTU ANDA

Negeri Sembilan
Diiklankan pada Aug 05, 2017 kepada Kewangan

JANGAN tunggu lagi , cepat Pm/Whatsapp Anis ok ? saya bolen bantu korang . 013-6807236 PAGI PAGI LAGI DAH ADE MASALAH DUIT TAK CUKUP ? ANAK ISTERI AJAK BERCUTI ? KERETA/MOTOR DAH...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

013-6807236 PROMOSI MERDEKA BAKAL TIBA !! JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA .

Negeri Sembilan
Diiklankan pada Aug 04, 2017 kepada Kewangan

ANDA Masih buntu belenggu hutang lama ? Bayaran terlalu tinggi ?Jangan risau syarikat kami menyediakan perkhidmatan settle hutang lama dan pakej bayaran yang flexible tanpa membebankan anda ....

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

kami boleh membantu mengatasi masalah kewangan anda. terus hubungi (010-2074554 Esther)

Sabah, Kota Kinabalu
Diiklankan pada Aug 02, 2017 kepada Kewangan

pinjaman wang peribadi lulus dlm 30 minit #terbuka untuk KERAJAAN, SWASTA, PENCEN, PERKESO, PTPTN, KEBAJIKAN #blacklist bank/ ctos/ ccris #tdk cukup kos kahwin #gaji rendah...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 


Email alert untuk:

Cari keyword "saya"

Terima email alert apabila penyenaraian baru untuk carian ini diperolehi.
Hantar email alert    kepada