Perincikan Hasil Carian

Foto ·  Senarai

Bantal Sosial Media

Selangor
Diiklankan pada Oct 26, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Bantal Sosial Media -Dibuat dengan kain fleece (lembut) -Diisi dengan fiber gred A -Tulisan teknik embossed - Anggaran saiz 9″ x 16″ Layari : www.supercetak.com

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Gold
 

LEVI'S CORDUROY LEGGING

Selangor
Diiklankan pada Jul 18, 2014 kepada Pakaian & Aksesori

Baru! Ada price tag  Original Levi's  saiz 27 fit saiz 24  Harga asal: RM179  Harga jual: RM130  FREE Poslaju seluruh...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Silver
 

KOLEKSI MISSAINY

Kedah, Alor Setar
Diiklankan pada Jun 17, 2014 kepada Pakaian & Aksesori

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 
Silver
 

Bundle household rummage mix 100kg dari jepun

Diiklankan pada Nov 05, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

Bundle household rummage mix 100kg dari jepun untuk dijual. Ibrahim premium bundle +60126995547 (whatsapp/call) Harga (runcit) satu bale (bundle) rm250 (harga termasuk kos penghantaran...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Kurung Anzalna

Negeri Sembilan, Seremban
Diiklankan pada Sep 18, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

KURUNG  ANZALNA Harga: rm130 incl pos sm/ss Material : Japanese Cotton 🌸 High Quality Cotton 100% Gred AAA 🌸 Design Kurung Modern 🌸 Baju Corak Kaki | Kain Corak Full...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

baju terpakai untuk dijual masih elok dan berkualiti

Sabah
Diiklankan pada Jun 19, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

saya ingin menjual baju terpakai saya yang memenuhi almari saya .. baju..kasut.. dan beg yang mc elok ..  baju terpakai saya tersebut boleh memenuhi 3 karung untuk di let go kerana...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

SWEET MUSLIMAH GEDUNG PAKAIAN ONLINE TERBESAR DI MALAYSIA

Diiklankan pada May 31, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

Sweet muslimah ditubuhkan bagi membantu muslimah Malaysia mendapatkan baju-baju yang sopan dan trendy mengikut citarasa masa kini. Produk-produk adalah berkualiti dan selesa dipakai untuk...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

TUDUNG SICOMEL KHAS UNTUK KANAK-KANAK PEREMPUAN

Diiklankan pada May 26, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

Dapatkannya tudung si comel untuk si manja anda..lembut,selesa dan mudah untuk dicuci. sila layari cikraisyaonline.blogspot.com untuk info lanjut dan membuat pesanan. segera dapatkannya...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

GUARANTEED BEST & LONG LASTING

Negeri Sembilan, Seremban
Diiklankan pada Apr 20, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

Kawan tegur kak Syikin Waa.. Mesti mahal minyak wangi yg akak pakai ni.. Bau wangi dia dr seremban ke johor . Bau setanding Perfume di Shopping Mall tapi Harga lebih murah . RM75 sahaja/70ML +...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Sarung Lengan Rock Handsocks

Selangor, Kuala Langat
Diiklankan pada Apr 11, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

Handsocks patuh syariah, tidak ketat, tidak panas dan selesa. Ada 2 saiz, panjang (49 cm) dan pendek (30 cm). Harga cuma RM22 (handsocks pendek) dan RM25 (handsocks panjang). Penghantaran melalui...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

100% GUARANTEED BEST & LONG LASTING

Diiklankan pada Apr 06, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

* TGK BUKTI DI GAMBAR * 100% GUARANTEED BEST & LONG LASTING ✔ Ketahanan bau 2-5 hari pada baju ✔ Perfume berkualiti SAMA seperti di shopping mall ✔ JIMAT. Tak perlu belanja ratusan...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

pusat tas kulit papillon

Sarawak, Kanowit
Diiklankan pada Jan 01, 2016 kepada Pakaian & Aksesori

Promo..gan READY STOCK!!! Yuuk Order Tas jam tangan... Untuk info dan pemesanan Sms : 0819-9849-4997 Pin: 7C157332...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Blouse Siti

Kelantan, Kota Bharu
Diiklankan pada Oct 29, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Free size fit S-L Hanya Rm45  Lokasi Dearsister Butik Kubang Kerian .. Dapatkan dengan segera ...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Menjual pakaian terpakai

Sabah, Penampang
Diiklankan pada Sep 25, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Saya ingin memjual pakaian terpakai saya sendiri. Sebab memerlukan duit dengan segera..Ada lebih dari 50 helai kesemuanya.. Semua masih dlm keadaan yg bagus. 

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Bawal Corak Cotton

Diiklankan pada Jul 03, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Menjual tudung bawal bercorak yang cantik2, cute & gojes. Material Cotton 100% gred A Harga yang Berpatutan Sempena Promosi Raya & Harga Pengenalan Bawal Bidang 40 1 helai@RM30 2...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Perfume original rm80 bukan reject

Negeri Sembilan, Seremban
Diiklankan pada May 27, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Antara #TESTIMONI Aroma Scent EDP ' Drpd luar bungkusan dah boleh bau ' Wangian perfume #AromaScent akan kekal lebih dari 10jam. Kalau spray pada baju, wangian kekal 1-2 hari RM80(sm )...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Imported Fragnance

Negeri Sembilan, Seremban
Diiklankan pada May 19, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Original. Long Lasting. Branded. Imported Fragrance. RM 80 only. Grab yours now with money back guarantee! Get Pouch Bag with every purchase of 50ml perfume + FREE 10ml perfume + FREE postage...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

100% original perfumes

Negeri Sembilan, Seremban
Diiklankan pada May 17, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Gambar di bawah adalah #TESTIMONI TERBARU Aroma Scent EDP (customer beli Tommy Men) "Dari luar bungkusan dah boleh bau perfume."  Ye memang betul. #AromaScent DIJAMIN ORIGINAL &...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pemborong dan Menjual Pelbagai Jenis Pakaian

Sabah
Diiklankan pada May 17, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Salam 1 malaysia.. Kami adalah Pengedar,Pemborong dan Menjual pakaian wanita, lelaki,tshirt berjenama dgn harga kilang,  jubah, hijab, dress, skirt dan lain lagi sekitar kota kinabalu sabah.....

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Replika Branded Watch

Negeri Sembilan
Diiklankan pada May 16, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Jam tangan harga murah tapi nampak CLASSY. Kawan kita bukannya tahu pun berapa kita beli. Kan kan? Sebiji macam original branded watch. Rm90 sahaja. Dropship diperlukan. 0162752943...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Pakai Original

Negeri Sembilan, Seremban
Diiklankan pada May 13, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Ketahanan bau melebihi 8 jam pada badan, 1-2 hari pada baju. ❣ Semuanya jenis ‪#‎EDP‬ (Eau de Parfum)  ❣ Menggunakan ‪#‎packaging‬ kami sendiri (botol, sticker,...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

IMPORTED PERFUME RM80

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Diiklankan pada Apr 28, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Aroma Scent EDP 50ml - "Inspired by International Brands" - 100% original perfumes with our own packaging - NOT fake, NOT gred, NOT reject - Lasting more than 8 hours on body, 1-2 hari pada...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Baju muslimah offer

Melaka, Jasin
Diiklankan pada Apr 05, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

whatasp ke 0136736530 booking 2 hari sahaja saiz  seperti yang tercatat pd gambar

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Baju muslimah

Melaka, Jasin
Diiklankan pada Apr 03, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Pelbagai corak dan warna. Harga berpatutan saiz xs- 4xl whatasp ke 0136736530

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

TUDUNG DAN PAKAIAN MUSLIMAH KANAK-KANAK (instant shawl etc)

Selangor
Diiklankan pada Mar 26, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Assalammualaikum. Kami ada menjual tudung dan pakaian bagi kanak- kanak, seperti instant shawl, syria, jubah dan banyak lagi dengan harga yang berpatutan. Sekiranya berminat boleh melawat facebook...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Original Pandora and Pandora Silver Plated Chromed

Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Diiklankan pada Mar 19, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

A ll brand new PANDORA Jewelry, 100% genuine imported straight from Authorized PANDORA Retailer in UK. We offered a very good bargain price & it's affordable than Pandora Store in...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

BAG BACKPACK / BAG LAPTOP BAG FOR SCHOOL / WORK BAG

Selangor
Diiklankan pada Mar 12, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

- Material bag: Polyester Nylon, Sponge Material (Waterproof), thick and strong stitching - Dimensions of the bag: ..(46x32x21) - Heavy bag: 1 kg - Choice of colors bags:  Brown -price : Rp...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Cottons For Sale

Diiklankan pada Feb 28, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Hi cotton lovers! :) Cari kain yang lembut, murah, selesa, tak panas dan yang paling penting, tak perlu gosok sebelum pakai? Dapatkan kain cotton viscose & english cotton khas dari...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

mesin jahit murah

Diiklankan pada Feb 08, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

JUKI DDL 8100e Ready Stok. Penghantaran Percuma area lembah Klang. Waktu Penghantaran Flexible Siang/malam 1 tahun Waranti dari Kilang. Free Gift. COD / ansuran Boleh Datang...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 

Tudung Bawal Ruffle, Shawl, Halfmoon dan Butterfly

Diiklankan pada Jan 07, 2015 kepada Pakaian & Aksesori

Assalamualaikum.. Saya ada menjual tudung bawal ruffle, shawl end curve, halfmoon dan butterfly secara borong.. Material Chiffon Plain.. Harga borong seperti di bawah :  1) Bawal Ruffle -...

Hebahkan  Jadikan sebagai kesukaan  Penerangan 


Email alert untuk:

Cari Peralatan & Barang : Pakaian & Aksesori Kategori, Jenis Iklan "Ditawarkan"

Terima email alert apabila penyenaraian baru untuk carian ini diperolehi.
Hantar email alert    kepada